Bedst til post til tiden

Produktchef Søren Michael Pihl, Post Danmark, lykønsker Nyborgs distributionschef Britt Sundgaard.
Foto: Hung Tien Vu

Bedst til post til tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Egentlig regner vi jo uden videre med, at posten kommer til tiden.

Ikke desto mindre har Post Danmark i november kørt en intern konkurrence, hvor temaet er netop post til tiden. Nyborg er bedst af Post Danmarks 95 distributionsområder.

- Målet med den interne dyst er at opnå den bedst mulige leveringskvalitet, og det har de været særlig dygtige til i Nyborg, siger Søren Michael Pihl, produktchef i Post Danmark.

Distributionschef Britt Sundgaard fra Nyborg er naturligvis glad for sejren. Hun nævner engagerede medarbejdere som årsag til det fine resultat.

Det er anden gang, Nyborg løber med førstepladsen. Ud over pokal og ære får hver medarbejder en biograftur med ledsager.

Post Danmark har i årets første ni måneder leveret 96,1 procent af alle A-breve dagen efter afsendelse, bedste resultat siden målingerne startede i 1992.

Niels Helveg Petersen er ikke tidligere, men nuværende medlem af Folketinget - MF, som jeg titulerede ham i min skrivelse. (Han meddelte i 2008, at han ikke mere stiller op, men det gør ham jo ikke forhenværende før efter næste folketingsvalg.) Det er korrekt, at han er tidligere udenrigsminister, og det er ikke mindst derfor, at vi syntes, at det kunne være ganske interessant at få ham til Ullerslev.

 

Det er noget helt nyt for mig, at I udnævner ham til medlem af Europaparlamentet, og jeg tror da også, at det kommer bag på både ham selv og de mere politisk orienterede læsere af Fyens Stiftstidende. I perioden 1974-77 var han kabinetssekretær for EF-kommissær Finn Gundelach, altså længe før, at begrebet EU eksisterede.

Af Niels Andreasen

Bedst til post til tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce