Beboerønske flytter markvej


Beboerønske flytter markvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HERRESTED: Kan vi belaste de lokale beboere mindst muligt, så gør vi gerne det.

Sådan var holdningen i Nyborg Byråd, da lokalplanen for udstykning af 10 parcelhusgrunde ved Skovgyden i Herrested blev vedtaget.

En række af de nuværende beboere på Skovgyden havde i en indsigelse til planen foreslået, at en adgang til den mark, der ligger bag ved den kommende udstykning, blev flyttet fra den ene side af udstykningen til den anden. Det vil betyde, at tunge landbrugskøretøjer til og fra marken skal køre ad Skovgyden et meget kort stykke.

Og sådan nåede det at blive. Ved hastemøder i såvel Teknik- og Miljøudvalget og Økonomiudvalget forud for byrådsmødet blev det besluttet at flytte vejadgangen til landsbrugsjorden efter beboernes ønske.

SF's Knud Theil Nielsen erklærede sig tilfreds med, at det bliver sådan.

- Jeg har jo på sin vis været med til at presse den her lokalplan igennem for at sikre, at de mindre byer også kan være med i udstykningsbølgen, sagde han og opfordrede borgmester Jørn Terndrup (V) til at få gang i forhandling om jordkøb.

Theil erklærede ikke at ville ribbe op i gamle sager, men avisen vil godt fortælle, at SF'eren hentydede til de langvarige forhandlinger om købet af gården ved Gl. Vindingevej i Nyborg, der længe hindrede udbygningen af boligområdet Ravnekærlund.

Beboerønske flytter markvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce