Beboermøde om trafik og fibernet


Beboermøde om trafik og fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for den lokale aktions-gruppe i Nyborg fortæller om, hvad der skal ske med pengene fra staten til landsbyer

AUNSLEV: Onsdag den 24. oktober har Landsbyudvalget indkaldt til beboermøde i Aunslev Skoledistrikt.

Emnerne for mødet er trafik, fibernet og LAG.

Trafikgruppen vil orientere om sidste års plan, og om, hvad der er sket siden sidste møde i 2006.

Når dette møde holdes, skulle man meget gerne være nået langt med forberedelserne til fibernet i Aunslev/Hjulby.

Der har nemlig været holdt møder for interesserede i begge områder, så nu er tiden kommet til at gøre op, hvor stor interessen så er. Alle i området har fået tilsendt indbydelse og tilmeldingskort. Så arrangørerne håber på at kunne give en grundig orientering om, hvor langt projektet er nået.

Man kan også selv gå ind på netadressen www.energifyn.dk og kigge efter.

Formanden for den Lokale Aktionsgruppe i Nyborg, som i daglig tale forkortes til LAG, Jørgen Østerby, vil orientere om, hvad der vil ske med pengene fra staten, og der er muligheder for at stille spørgsmål. Jørgen Østerby understreger, at det er vigtigt for det videre arbejde, at folk kommer med meninger eller måske endda gode idéer. Det handler om de mange millioner kroner, som indenrigsministeriet har afsat til udvikling i landsbyområderne.

Bestyrelsen i Det Fælles Landsbyråd er ved at udarbejde en lokal udviklings-strategi, der skal være klar 4. februar næste år. Den lokale strategi skal være i overensstemmelse med både den regionale og den lokale udviklingsstrategi.

Måske samarbejde med Kerteminde

Udviklingsstrategien omfatter også inddragelse af en landdistriktkoordinator, og bestyrelsen har taget kontakt til Kerteminde Kommune for at se, om det vil være muligt at etablere et samarbejde om køb af denne koordinatorfunktion.

Der er i indeværende år afsat 1,3 millioner kroner til LAG-arbejdet, hvoraf de 20 procent må bruges til administration, herunder koordinatorfunktionen. De penge, som ikke bliver brugt i år, overføres til næste år.

Onsdag 24. oktober

Aunslev Skole, klokken 19

Beboermøde om trafik og fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce