Beboerbestyrelse savner folk


Beboerbestyrelse savner folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VINDINGE: Endnu er det ikke lykkedes bestyrelsen for Vindinge-Rosilde Beboerforening at finde folk, der er villige til at gå ind bestyrelsesarbejdet, oplyser formanden Werner Woer.

På en ekstraordinær generalforsamling i vinter blev den daværende formand, Karlo Jeppesen, væltet. Det førte siden til, at flere fra bestyrelsen valgte at gå. Og på den efterfølgende ordinære generalforsamling var det fortsat ikke muligt at finde kandidater nok til bestyrelsen.

Så beboerforeningens bestyrelse har fortsat tre ledige pladser.

- Vi håber naturligvis på, at der dukker nogle personer op, der vil gå ind i beboerarbejdet, siger Werner Woer.

Beboerforeningsformanden påpeger, at det ikke mindst i tider, hvor det går mod større kommunale enheder, er vigtigt, at de små landsbysamfund formår at markere sig.

Selv om bestyrelsen altså i et halvt års tid kun har bestået af fire personer, nemlig for-uden Werner Woer også Phi-lip Rasmussen, Karin Cederberg og Bente Mortensen, så skorter det ikke på praktisk hjælp, når det gælder de forskellige arrangementer.

Således er Jan Knudsen og Rosa Refsgaard, begge tidligere bestyrelsesmedlemmer, sammen med Werner Woer koordinatorer for Skt. Mads Marked den 18. september.

Det bliver sjette gang i nyere tid, at der bliver holdt kildemarked i Vindinge.

Igen i år indrettes markedspladsen på det grønne areal bag Vindinge Kirke ned mod åen. Her kan interesserede stille an med salgsboder og arbejdende værksteder med håndværk eller hobbyer.

Beboerbestyrelse savner folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce