Bastionens nye stole på afveje: Er endt med forkert skib i Sverige

Bastionens tribuner fik sig en makeover henover sommeren, så de nye stole kan sættes op, men de lader vente på sig. Arkivfoto: Michael Bager

Bastionens nye stole på afveje: Er endt med forkert skib i Sverige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved en fejl er Bastionens nye tribunestole blevet sendt til Göteborg i Sverige. Konsekvensen af det er, at tribunerne må stå tomme til sæsonens første koncert.

Nyborg: Det er fedt at se koncerter og teaterstykker fra tribunerne. I bogstaveligste forstand er man hævet over masserne, så man virkelig kan lade den fulde oplevelse stimulere sanserne.

Desværre er der ingen, der kommer til at opleve Bastionens første show i den nye sæson fra tribunernes gode udsigt. De nye stole, som er rejst med containerskib fra Belfast i Nordirland til Hamborg i Tyskland, er nemlig ved en fejl fragtet videre til Göteborg i Sverige. Nu skal de tilbage til Hamborg, inden de bliver fragtet med lastbil til Nyborg. Det forklarer Bastionens leder, Tue Fabricious.

- Stolene skulle være ankommet i fredags (red. 24/08/2018), så vi kunne sætte dem op mandag og tirsdag. I stedet bliver de leveret og sat fredagen efter. Derfor har vi valgt at lukke tribunerne til det første show, siger Tue Fabricious.

- Nu kommer det til at stå helt skarpt

De nye stole er købt fra et teater i Nordirlands hovedstad, Belfast. De er kun et par år gamle, for teatret de kommer fra, gik konkurs kort tid efter, det åbnede. De erstatter gamle snedkerstole, som gennem årene har samlet støv og skidt og er blevet slidt i forskellig grad.

- Visuelt så de gamle stole ikke pæne ud. Det var ikke et moderniseret kulturhus værdigt. Det bliver det nu. Nu kommer det til at stå helt skarpt, fortæller Tue Fabricius.

Stolene ser ens ud, og det er det vigtigste for Tue Fabricius. Men ud over at stolene er mørkeblå, er han ikke helt sikker på, hvordan de præcist ser ud.

- Vi er spændte på at se dem, for vi har kun set dem på nogle lidt slørede billeder fra en dunkel kælder, siger Tue Fabricius.

Det er kun til sæsonens første koncert, at tribunerne må stå tomme. Så hvis man skal til Bastionens åbningskoncert med det Slesvigske Musikkorps om aftenen 28. august, må man nøjes med en stolplads på gulvet.

Bastionens nye stole på afveje: Er endt med forkert skib i Sverige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce