Bastionens leder er ærgerlig over, at folk ikke henter de billetter, de bestiller, til gratis arrangementer som Mads & Monopolet. Men nogen løsning har han ikke.

Nyborg: Mens gode råd blev leveret i rigelige mængder i salen, stod Tue Fabricius, leder af Bastionen, lørdag formiddag i kulturhusets café og grundede over sit eget dilemma:

Interessen for at se Mads Steffensen og hans panel havde været markant. De knap 400 gratis billetter var blevet revet væk på omkring 10 minutter, men alligevel var omkring 100 gæster ikke dukket op.

- Folk er meget hurtige på tasterne, men ikke så hurtige til at komme ud af fjerene. Det er ærgerligt med tomme stole og synd for de mange, der gerne vil være med, men ikke får en billet, sagde Tue Fabricius, der har haft samme problem ved andre gratis arrangementer.

- Men nogen løsning har jeg ikke, lød det fra Tue Fabricius, som dog glædede sig over at kunne hjælpe de mellem 40 og 50 gæster, som var dukket op i håb om at få en uafhentet billet.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.