Politiet er på bar bund i efterforskningen af bankrøveri i Ullerslev og beder borgerne hjælpe.
Ullerslev: Fyns Politis efterforskning af bankrøveriet mod Fionia Bank på Lundsager i Ullerslev for fire uger siden er gået i stå.

Politiet har ganske vist modtaget mange interessante oplysninger især efter rekonstruktionen af røveriet i TV2’ s kriminalmagasin Station 2, fortæller Erik Skov fra lokalpolitiet i Nyborg.

- Men vi mangler stadigvæk de afgørende brikker i puslespillet, og derfor opfordrer vi stadigvæk folk til at kontakte os med oplysninger - små som store. Hellere en henvendelse for meget end for lidt, siger Erik Skov.

Røveriet skete den 21. januar klokken ved 17-tiden, hvor to mænd iført hvide éngangsdragter truede personalet med pistol og koben til at udlevere omkring en halv million kroner.

- Vi formoder, at røverne tidligere på dagen har rekognoseret i området omkring banken - derfor kan der være borgere, der har set dem. Men det kan jo også være, at nogle undrer sig over, at naboen eller en bekendt pludselig er kommet til penge. I det hele taget skal man ikke holde sig tilbage - det kan være nogle detaljer, der pludselig fører til et gennembrud i efterforskningen, siger Erik Skov.

Han fæster også lid til den dusør på 25.000 kroner, som banken har udsat for oplysninger, der kan føre til en opklaring.

- Det kan måske få folk til at henvende sig med oplysninger, som de ellers ville have holdt for sig selv, siger Erik Skov.

Henvendelse til politiet kan ske på telefon 114.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Kender du denne røver?

Kender du denne røver?

Ullerslevrøvere slap væk med halv million kroner

Ullerslevrøvere slap væk med halv million kroner

Rekonstruktion af Ullerslev-røveri i Station 2