Bandidos- rockere kom ikke i retten


Bandidos- rockere kom ikke i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: De to mænd på henholdsvis 23 og 25 år, med stærke bånd til rockergruppen Bandidos, der er fængslet og sigtet for at have forsøgt at køre en 47-årig fængselsfunktionær ned på Vindingevej 12 i februar i år, dukkede slet ikke op til det retsmøde, der var indkaldt til i retten i Nyborg i går klokken 13.

Ifølge vicekriminalkommissær Kim Strømvig fra Odense Politi, der er sagsbehandler, havde de to fængslede forud for retsmødet meddelt, at de ikke ville modsætte sig en skriftlig forlængelse af deres varetægtsfængsling på fire uger, og sådan blev det så.

Kim Strømvig vil ikke fortælle, om de to Bandidos-tilhængere erkender eller nægter, at de med fuldt overlæg forsøgte at køre den 47-årige fængselsfunktionær fra Nyborg ned, da han 12. februar i år var på vej hjem til sin bolig tæt på Statsfængslet i Nyborg.

Han vil heller ikke oplyse noget om, hvorvidt de to og to andre Bandidos-sympatisører, der er tiltalt og varetægtsfængslet i samme sag, havde noget at gøre med overfaldet på tidligere fængselsinspektør Jens Tolstrup i december 2002 og på en overvagtmester i Ullerslev i starten af 2003.

- Alle retsmøder er foregået bag dobbeltlukkede døre. Derfor kan jeg ikke bibringe med en eneste oplysning, siger Kim Strømvig, der dog regner med, at de fire Bandidos-sympatisører og fuldgyldige medlemmer vil få deres dom i løbet af efteråret.

De to mænd på 23 og 25 år, der skulle være fremstillet i retten i Nyborg i går, er også sigtet for et væbnet røveri i Tyskland.

Bandidos- rockere kom ikke i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce