Bakkespurt i Frørup

Feltet i årets udgave af Post Danmark Rundt kommer i dag gennem Øksendrup, Frørup, Ørbæk og Herrested, så der er god mulighed for se cykelløb helt tæt på sidst på formiddagen.
Foto: Thomas Sjørup/POLFOTO

Bakkespurt i Frørup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerde etape bringer rytterne i Post Danmark Rundt gennem Øksendrup, Frørup, Ørbæk og Herrested i dag

Der bliver rig mulighed for at tage rytterne i cykelløbet Post Danmark Rundt i nærmere eftersyn, når de her til formiddag giver sig ud på løbets fjerde etape.

Den 113 kilometer lange etape sender nemlig rytterne gennem Øksendrup, Frørup, Ørbæk og Herrested på deres vej fra Ringe til Odense, hvor der er opløb.

Feltet sendes af sted fra Ringe i formiddag klokken 10, men inden da kører karavanen med biler, hvorfra der er musik og uddeling af diverse reklame-gaver.

Rytterne kommer fra Hesselager til Øksendrup ad Svendborg Landevej. De kører igennem Øksendrup og drejer til venstre ad Frørupvej et par kilometer efter Øksendrup.

I Frørup drejer feltet til venstre ad Regissevej, så rytterne kan prøve kræfter med Regissebakken. Her er der indlagt en bakkespurt, hvor rytterne kan samle point til den prikkede bakketrøje.

Efter at have forceret bakken drejer rytterne til højre ad Kildegårdsvej og derefter til højre ad Svendborgvej, der fører dem til Ørbæk.

I Ørbæk slår ruten et slag til højre ad Fåborgvej og derefter til ventstre ad Hulvej, der senere bliver til Odensevej, som fører feltet lige igennem Herrested og videre mod Odense.

Ifølge arrangørernes beregninger vil feltet komme til Øksendrup mellem klokken 11.32 og 11.41 alt efter farten, rytterne har på. Mellem klokken 11.37 og 11.46 kører rytterne gennem Frørup, mens bakkespurten finder sted omkring 11.41 og 11.50.

Ørbæk nås mellem klokken 11.45 og 11.55, mens rytterne suser gennem Herrested fra 11.52 til 12.03.

Sponsor-karavanen kommer forbi på ruten et kvarters tid før feltet.

Nyborg Kommune oplyser, at ingen veje vil blive spærret af i kommunen i forbindelse med cykelløbet, men opfordrer dog kraftigt trafikanter til at tage hensyn til rytterne, når de suser forbi.

Bakkespurt i Frørup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce