Baby på 103 tommer og 400 kg

Hotelejer Steen Sørensen på knæ foran sit nyeste møbel - 103 tommer plasma fladskærm fra danske B&O. Det første af sin art, der har forladt fabrikken i Struer.
Foto: Erling Lundemann

Baby på 103 tommer og 400 kg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det første solgte eksemplar af en ny kæmpe fladskærm på 103 tommer fra danske B&O blev i går monteret påHotel Hesselet

Nyborg: Selv om de kun havde ventet i godt et halvt år og ikke ni måneder, så var det lidt som en fødsel for ejere og ansatte på Hotel Hesselet i går formiddags, hvor de oplevede en regulær verdenspremiere.

- Det er lidt lige som at få et lille barn, hvor vi har ventet i månedsvis uden at måtte sige noget, sagde en tydeligt begejstret hotelejer Steen Sørensen.

"Babyen" var dog lidt over standard med 103 tommer og 400 kg, mens navnet B&O var præget ind nederst på den imponerende fladskærm.

Allerede for et halvt år siden lagde Steen Sørensen som den første i verden billet ind på Struer-virksomhedens hidtil største fladskærm.

- Vi tog op og så det i Struer, så snart vi hørte om det, men vi har ikke måtte sige noget om det til nogen, sagde Steen Sørensen.

- Vi bruger B&O, fordi det er et møbel, som passer ind i vores nye hus, hvor vi har brugt masser af dansk design. Og så er det et arbejdsredskab for vores gæster, sagde han.

Han ejer hotellet i fællesskab med datteren Rikke og svigersønnen Peter Karner, som er daglige ledere.

De kan netop i disse dage glæde sig over, at den nye udvidelse af hotellet med bl.a. 10 nye værelser og to suiter er ved at være helt klar.

I den nye del er der også flere konferencerum - et af dem nu med det første eksemplar af B&O’s nyeste eksemplar i Beovision 4-serien.

Før de 400 kg kom op på væggen, måtte der dog lægges mange krafter i - ikke mindst fra flyttefolkene fra Odense, mens ejeren af B&O, Odense, Bjarne Døi spændt fulgte med, filmede og fotograferede den historiske begivenhed.

- Jeg har kendt Steen Sørensen i 20 år, og han går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har også leveret fladskærme til alle værelser i hotellet (59 stk.) her på Hesselet og på Knudsens Gård i Odense (som Steen Sørensen også ejer, red.), sagde Bjarne Døi.

Imens baksede en håndfuld granvoksne mænd Hesselets nye store stjerne på plads på væggen foran konferencebordene. Afhængig af model koster den nye plasmaskærm fra B&O 700.000-800.000 kr.
Foto: Erling Lundemann
Foto: Erling Lundemann
Foto: Erling Lundemann
Foto: Erling Lundemann
Foto: Erling Lundemann
Fakta
- Det er lidt lige som at få et lille barn, hvor vi har ventet i månedsvis uden at måtte sige noget.

Baby på 103 tommer og 400 kg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce