Vi har gjort det før, og nu gør vi det så igen: Inviterer alle interesserede indenfor i Bladhuset på Nørretorv i Nyborg i forbindelse med Kulturnatten den 19. maj.

Her vil man kunne møde en række af de journalister, som dagligt skriver om stort og småt fra lokalområdet. Det sker til både Fyens Stiftstidende og Lokalavisen Nyborg, men også til avisens hjemmeside fyens.dk. Samtidig bringer redaktionen løbende opdateringer på facebook-siden "Vores Nyborg", ligesom vi arrangerer Cafe Stiften for avisens faste abonnenter.

Måske går du selv med en journalist i maven. Eller måske er du bare nysgerrig på, hvordan en lokalredaktion arbejder fra ide til det færdige resulatet. Fra klokken 16-18 har alle mulighed for at træde ind i det arbejdende værksted og følge processen på nærmeste hold. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og sidst - men ikke mindst - er der sørget for lidt mad og drikke, så man ikke går sulten derfra. Vel mødt.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.