Fodbold, serie 2, Aunslev IF – Marslev G & IF 3-5 (1-3)

Det begynder at ligne et generelt nedslående efterår for Aunslevs førstehold i serie 2. Èn vunden kamp og fem nederlag. Det seneste i torsdags ude mod Åsum IF, hvor Aunslev måtte drage hjem med et nederlag på hele 6-0. Det viser sig på papiret som en øjeblikkelig placering som nr. 12 i rækken, altså andensidst og under nedrykningsstregen. Der er ikke meget positivt at finde dér.

Det var der heller ikke i søndagens kamp hjemme mod et af rækkens tophold fra Marslev G & IF. Allerede i kampens tredje minut scorer gæsterne på straffespark, og efter yderligere fem minutter reducerer de til 0-2. Det ligner et hjemmehold, der mere eller mindre har givet op på forhånd. Alligevel sparker Aunslev lidt fornyet håb ind i kampen med scoringen til 1-2 efter knap en halv times spil. Men i halvlegens sidste minut bringer gæsterne sig yderligere i front til 1-3 – og der synes umiddelbart alt for lang vej mod en udligning.

Starten af anden halvleg bliver en lidt rodet affære for begge hold. Men bedst som man formoder at resultatet forbliver som stillingen ser ud, sender Marslev endnu en bold i nettet 12 minutter før tid. Aunslev liver også lidt op og med to hurtige mål efter henholdsvis 82 og 83 minutter, kommer der pludselig gang i kampen igen. Men det bliver Marslev, som tre minutter inde i overtiden afgør kampen med deres femte og sidste scoring, og dermed sender de Aunslev ud i omklædningsrummet med endnu et nederlag til samlingen. Denne gang på 3-5.

På søndag venter der Aunslev en udekamp mod et andet af rækkens bundhold, nemlig B1913.