Aunslev Forsamlingshus skal på anden tvangsauktion

Beboerne i Aunslev kunne ikke enes om at redde byens forsamlingshus. Bygningen røg derfor på tvangsauktion, men nu tager man anden runde i håbet om et større beløb. Arkivfoto: Niels Andreasen

Aunslev Forsamlingshus skal på anden tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Buddet på Aunslev Forsamlingshus var ikke højt nok på første tvangsauktion i januar, så nu prøver man igen med anden runde.

Aunslev: Aunslev Forsamlingshus står stadig tomt, efter virksomheden Aunslev Diner Transportable og Forsamlingshus i sommer gik konkurs.

Stedet har været på tvangsauktion i midten af januar, hvor højeste bud lød på 50.000 kroner.

Det var ikke højt nok, og panthaverne ønskede et andet forsøg for at se, om prisen kunne presses op af andre interesserede. Den anden auktion finder sted 15. februar i retten i Svendborg.

I øjeblikket står bygningerne kolde og tomme hen, efter der i midten af december blev slukket for strømmen. Det ærgrer antikvitetshandler Erik Eriksen, der selv tidligere har forsøgt at rejse penge blandt Auslev-borgerne til at købe forsamlingshuset.

- Efter de har slukket for strømmen, er alle frysevarerne rådnet op, og det er guf for rotterne. Man skal nærmest have rumdragt på for at tømme lokalerne nu, siger Erik Eriksen og fortsætter:

- Der er også vand i kælderen, og det er kun heldigt, det ikke har været hård frost, for så ville vandet udvide sig og rykke ved murværket.

Helt så galt mener advokat og kurator Michael Vestergaard ikke, det står til.

- Hvis man skulle have sikret ejendommen helt, skulle man selvfølgelig have fortsat med at have strøm i bygningen, men nu hvor vi har haft så mild en vinter, har vandet i kælderen ikke gjort nogen skade, siger han.

Alle har mulighed for at byde på Aunslev Forsamlingshus ved anden auktion den 15. februar, men kommer der ikke nogen bud over det eksisterende på 50.000 kroner, ender stedet med at gå til førstebyderen.

Det har ikke været muligt at få bekræftet, hvem førstebyderen er.

Aunslev Forsamlingshus skal på anden tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce