Aunslev Forsamlingshus har fået ny ejer

Det er ikke sikkert, om der fremover vil være dans og musik i den gule bygning i Aunslev. Det har den nye ejer ikke besluttet endnu. Foto: Niels Andreasen

Aunslev Forsamlingshus har fået ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aunslev Forsamlingshus fik torsdag formiddag ny ejer, da stedet blev købt på anden tvangsauktion i Retten i Svendborg.

Aunslev: Aunslev Forsamlingshus har fået ny ejer, efter den tidligere ejer i sommer gik konkurs med selskabet Aunslev Diner Transportable og Forsamlingshus.

Køberen er den tyske erhvervsmand Stefan Schmidt fra Ullerslev, der i Retten i Svendborg måtte slippe 340.000 kroner for den gule bygning i Aunslev, der har stået tom siden i sommer.

Stefan Schmidt ejer i forvejen kræmmermarkedet "Schatzskammer" i Ullerslev, der sælger brugte ting og møbler.

I følge den nye ejers kammerat og daglige hjælper, Kurt Nielsen, er forsamlingshuset blandt andet købt med henblik på at kunne opbevare møbler, der ikke er plads til i "Schatzkammer" i Ullerslev.

- Det er ikke helt afgjort, hvad der skal ske med det, men måske skal der opbevares møbler i noget af det, og så kan det være, den lille sal og køkkenet skal lejes ud, forklarer vennen.

Forsamlingshuset var på første tvangsauktion den 11. januar, men da buddet på 50.000 kroner blev vurderet til at være for lavt, valgte man at udbyde det endnu en gang.

Stefan Schmidt slog til skrev torsdag formiddag under på, at han er den nye ejer af den gule bygning i Aunslev.

Oven i buddet på 340.000 kroner for selve bygningen kommer diverse ekstraomkostninger, så det samlede beløb løber op i lidt mere end 540.000 kroner.

Aunslev Forsamlingshus har fået ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce