Fru Gittes Sommer Cabaret på Central Cafeen er en succes. Derfor bliver der en ekstra forestilling torsdag den 24. august.

Nyborg: - Det er gået rigtig godt. Det har været skønt.

Arne Lundemann er - som oftest - i det positive hjørne, når han skal beskrive årets sommer-forestilling på Central Cafeen, hvor han jo igen har budt på kabaret med sønnen André, fru Gitte som instruktør og den trofaste pianist Andy Hansen.

Faktisk går det så godt, at der nu bliver en ekstra forestilling, så der stadig er mulighed for at opleve Lundemann'erne og den hyggelige atmosfære i Central Cafeens gård. Det foregår torsdag den 24. august.

Billetter til kabaretforestillingen købes på Central Caféen, Nørregade 6 i Nyborg, telefon 65310183. Prisen er 465 kroner pr. stk. og inkluderer kabaret og menu, der består af kalv "i sommerklæder," som kokken beskriver hovedretten, og kaffe og tærte.

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.