Arkitekturens dag går i parken

Parken på strandvænget er et af de steder, hvor der er parkvandring i anledning af arkitekturens dag. Arkivfoto: Yilmaz Polat.

Arkitekturens dag går i parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I samarbejde med arkitektforeningen arrangerer Nyborg Kommune Arkitekturens Dag flere steder omkring Nyborg fredag 7. september 2018. Tag med på parkvandring tre forskellige steder.

Nyborg: Året tema for Arkitekturens dag er i år "Den betydningsfulde have". Derfor afholdes arrangementet i år tre forskellige steder i og omkring, hvor man kan komme på parkvandring i nogle af Nyborgs smukkeste parkanlæg, skirver kommunen på sin hjemmeside:

Klokken 14-15 er det på Nyborg Kirkegård, Kronprinsensgade 34. Her leder kirkegårdsleder Anders Larsen en tur rundt på den smukt anlagte kirkegård og man kan høre om stedets historie og hvordan det tidligere voldanlæg er kommet i spil, da man indrettede stedet.

Klokken 15-16 handler det om Strandvænget i den nordlige ende af Nyborg. Parken ved Standvænget er en af Nyborgs flotteste anlæg med mange forskellige områder. På dagen vil kommunes driftsleder Bettina Fisker vise rundt i området og fortælle om de oprindelige tanker, parkens skaber, gartner Svend Lund Andersen havde omkring, men også hvilke projekter der arbejdes med i dag.

Parkdagen slutter af klokken 16-17 i DI's Konferencecenter Gl. Vindinge, Gamle Vindingevej 17A syd for Nyborg.Her kan man opleve en stor blomsterne eng og et smukt eksempel på, hvordan arkitektur og landskab kan smelte sammen.

Alle arrangementer er gratis og kræver ikke tilmelding. Du møder bare op.

Den 1. oktober vil der blive samlet op på arrangementet med et oplæg omkring Historiske haver, og der vil åbne en lille udstilling på Torvet, hvor der vil blive præsenteret nogle af Nyborgs fineste haver og parkanlæg.

Arkitekturens dag går i parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce