Ander- ledes skolestart i Ullerslev


Ander- ledes skolestart i Ullerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ULLERSLEV: Allerede i dag ringer klokken ind efter endt sommerferie for ansatte ved skolevæsenet i Ullerslev Kommune. Mens eleverne kan vente til i morgen, så er der kl. 13.30 en reception på rådhuset for de ansatte, oplyser lederen af Ullerslevs skolevæsen, Karen Rasmussen. Årsagen er, at 7. årgang fra i morgen er samlet på Ullerslev Centralskole, ligesom specialundervisningen, der hidtil har været på Langtved Skole, rykker til centralskolen.

- Vi har valgt at markere skiftet ved at invitere til en sammenkomst, hvor også borgmesteren og forvaltningschefen er med, siger Karen Rasmussen.

Her bliver det muligt at hilse på de to nyansatte afdelingsledere for Ullerslev og Skellerup Skoler, nemlig Henning Traun og Hanne Madsen. Han har været lærer på Gelsted Skole, hun kommer fra en stilling som lærer på Bakkegårdsskolen i Langeskov. På Langtved Skole bliver den hidtidige viceskoleinspektør Per Christiansen afdelingsleder. Nyt job har også Kis Østergaard fået. Hun er leder af den samlede specialundervisning. Kis Østergaard har været med i Ullerslev Kommunes specialunder- visningsteam.

Kun få lærere skifter arbejdssted. Det gælder de fem, der er tilknyttet specialundervisningen, og så en vikar fra Skellerup Skole, der i stedet skal arbejde på Ullerslev Centralskole, oplyser Karen Rasmussen. Den egentlige skolestart medfører, at ekstra mange elever - omkring 50 - skal finde sig til rette på en ny skole, da elever fra Langtved og Skellerup, der skal begynde i 7. og 8. klasse, møder på Ullerslev Centralskole.

Ander- ledes skolestart i Ullerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce