For Jacob Refshammer Larsen er det en ønskeopgave at bygge en helt ny Rema 1000 op.

Nyborg har allerede en Rema 1000 på Frisengårdsvej. Men torsdag den 18. februar slår købmand Jacob Refshammer Larsen dørene op for den helt nye Rema 1000 i Svaneparken.

- For mig er det her en drøm, der går i opfyldelse. Det er en vild følelse at stå med en splinterny butik og skulle bygge den op fra bunden. Jeg har jo arbejdet i Rema 1000, siden jeg var 14 år gammel, altså faktisk over halvdelen af mit liv, udtaler Jacob Refshammer Larsen, som de seneste fire år har styret slagets gang i Rema 1000 i Munkebo.

Til åbningen vil købmanden servere smagsprøver, der vil være masser af gode åbningstilbud og blive uddelt røde roser. Derudover lægger regionschef Lars Dybdal vejen forbi, oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse. Særligt inviterede gæster skal møde op foran den 651 kvadratmeter store butik klokken 7.45.

Et kvarter senere bliver snoren klippet og butikken formelt erklæret for åben. Butikken i Svaneparken 2 vil have åbent klokken 7 til 21 alle ugens dage og stiller i alt 95 parkeringspladser til rådighed for butikkens handlende, hvoraf de 50 er forbeholdt Rema 1000's egne kunder.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.