Andelskassen skriver historie

Begivenheder for Frørup Andelskasse siden 1994 var blandt andet røveri i 2009. Arkivfoto: Andreas Bang Kirkegaard

Andelskassen skriver historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frørup Andelskasse fejrer om et års tid 100 års jubilæum og indkalder historier og minder om det lokale pengeinstitut.

Frørup: Det er svært at spå, især om fremtiden, hedder det. Når det gælder liv og fremtid for Østfyns lokale pengeinstitut, Frørup Andelskasse, tyder det netop aflagte årsregnskab for 2017, at andelskassen nok skal opleve også at blive 100 år i fuldt vigør. Det sker nemlig næste år, fortæller direktør Jesper Hansen.

Sådan et jubilæum skal naturligvis markeres, og allerede nu tør Jesper Hansen godt love, at andelshavere og andre med tilknytning til andelskassen vil blive indbudt til endda flere forskellige arrangementer, når der skal feste for de 100 år i marts næste år. Lige hvad der bliver budt på afsløres ved generalforsamlingen den 13. marts i TIF Mini.

For snart 25 år siden blev der udgivet et jubilæumsskrift. Bestyrelsen har besluttet at opdatere skriftet og udvide med tildragelser i løbet af de forgangne 25 år.

Så i andelskassen hører de gerne fra folk, der har historier, anekdoter, sjove oplevelser, men også skriftlige kilder og fotos, som handler om andelskassens virke siden 1994.

Fristen for at indlevere materialer er udgangen af marts. Materiale kan afleveres i andelskassen på Sportsvænget 2 eller sende det på mailadressen post@froerupandelskasse.dk.

Daværende andelskassedirektør Gunnar Thomasen var sammen med bestyrelsen i 2006  klar til at ofre syv millioner kroner på at udvide hovedsædet for at skaffe plads nok til de ansatte. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Daværende andelskassedirektør Gunnar Thomasen var sammen med bestyrelsen i 2006 klar til at ofre syv millioner kroner på at udvide hovedsædet for at skaffe plads nok til de ansatte. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Andelskassen skriver historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce