Andelskassen: Kreditkrise - ikke her


Andelskassen: Kreditkrise - ikke her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FRØRUP: Den kreditkrise, der plager visse pengeinstitutter i Danmark, holder Frørup Andelskasse sig fri af.

- Vi har ikke involveret os i diverse ejendomsprojekter, heller ikke i salg af de mere spekulative løsninger til vores kunder, siger andelskassens direktør, Gunnar Thomasen.

Så han konstaterer ved aflæggelsen af halvårsregnskabet: Kreditkrise - ikke her.

Men som alle andre i branchen har også andelskassen mærket uroen på fondsmarkederne. Der har på kontoen kursreguleringer i første halvår været et tab på 10 millioner kroner mod et plus i første halvår sidste år på 3,5 millioner kroner.

- Opgjorde vi regnskab med udgangen af juli, så har vi nu allerede et plus på tre millioner kroner. Så vi forventer, at det retter sig i det kommende halvår, siger han.

På grund af kurstabene bliver andelskassens resultat før skat af første halvår 280.000 kroner mod 11,8 millioner kroner i første halvår 2007.

- Vi kan selvsagt ikke være tilfredse med det opnåede resultat, men alle ved jo, at kurserne går op og ned. I den seneste periode mest ned, men der er tendens til, at det er vendt, siger Gunnar Thomasen.

- Vi ser meget fortrøstningsfuldt på fremtiden. Og vi er bundsolide, siger direktøren.

Andelskassens nettoindtægter var i første halvår i år på 13,7 millioner kroner mod 13,2 millioner kroner i første halvår sidste år. Indlånet i perioden var på 482 millioner kroner, udlånet på 306 millioner kroner.

Andelskassen: Kreditkrise - ikke her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce