Amok over larmende musik


Amok over larmende musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand fra Nyborg blev idømt tre måneders fængsel for at klippe ledninger til stereoanlæg over

Nyborg:En 58-årig mand fra Nyborg erkendte sig i går skyldig i at have sparket døren til sin overbo ind og med en saks have klippet ledningerne til overboens stereoanlæg over.

Han var også tiltalt for at have skubbet til overboen og stukket ham med en saks. Dette afviste den 58-årige imidlertid, da han i går afgav forklaring i Retten i Svendborg.

Episoden skete den 21. oktober sidste år, blot et par uger efter, at den 58-årige var flyttet ind i etageejendommen i Nyborg.

Denne nat havde overboen spillet ekstrem høj musik, og hen på morgenen blev det for meget for den 58-årige.

Han gik op og bankede på døren for at få skruet ned. Men det varede kun få minutter, før bassen igen dunkede løs. Nu gik den 58-årige tilbage til overboen. Her bankede og sparkede han igen hårdt på døren. Til sidst gav døren efter, og i frustration gik han ind i stuen og klippede ledningerne til højttaler og anlæg over med en saks, han tilfældigt havde i lommen.

Overboen havde slet ikke hørt, at døren blev sparket ind. Det tolkede dommerne som et bevis for, at musikken faktisk havde været høj, hvilket retten betragtede som en formildende omstændighed.

Retten fandt også bevis for, at den 58-årige havde udøvet vold mod overboen. Det fremgik tydeligt af billedmaterialet.

De to mænd havde nemlig været oppe at toppes med stammen fra et juletræ, som overboen havde i lejligheden.

Retten betragtede det som en skærpende omstændighed, at den 58-årige var trængt ind på privat grund, og at han tidligere var straffet.

Han modtog efter nogen betænkningstid dommen

Amok over larmende musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce