Ørbæk: 34-årige Martin Andersen fra Ørbæk blev torsdag idømt et år og tre måneders ubetinget fængsel for besiddelse og videresalg af store mængder narko.

I alt fandt politiet ikke mindre end 616,5 gram amfetamin og 79 gram hash i forbindelse med en ransagningen af mandens bopæl sidste år i oktober. Og ikke nok med det.

Blandt effekterne var også fire patroner, en uvirksom håndgranat, tre samuraisværd, en peberspray og en knippel. Den 34-årige blev derfor også dømt for ulovlig våbenbesiddelse, ligesom han blev dømt for overtrædelse af færdselsloven og forsøg på hæleri.

Selv kunne han delvist erkende forholdene, men fastholdt under retsmødet, at størstedelen af narkoen tilhørte en anden - uden at han dog ville afsløre den påståede ejer.

Resten var til eget forbrug, lød det fra Martin Andersen, der nægtede sig skyldig i videresalg.

Politiet havde ellers fundet adskillige genstande, der kunne tyder på netop det. Det drejer sig blandt andet om digitale vægte, såkaldte pølseposer og et større kontantbeløb, der lå gemt i soveværelse.

Blandt andet fandt man en konvolut med 10.000 kroner i en skuffe med undertøj og herresokker.

Den 34-årige valgte at modtage dommen.

Tiltalt i sagen var også hans tidligere kæreste, en 30-årig kvinde. Retten fandt det dog ikke bevist, at hun skal have deltage endsige kendt til narkosalget. Derfor blev hun alene kendt skyldig i besiddelse af cirka 100 gram amfetamin. Det resulterede i en straf på 60 dages ubetinget fængsel, som hun dog allerede har afsonet i forbindelse med en varetægtsfængsling.

Tilsvarende har den 34-årige afsonet 4,5 måneder af sin straf.

Læs mere om sagen i Fyens Stiftstidende fredag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
3
Aggressiv festabe kæmpede mod politiet og fik med pebersprayen

Aggressiv festabe kæmpede mod politiet og fik med pebersprayen

Brugte peberspray: To unge på stjålet knallert stak af

Ikke første gang: Macheterøver fra Båring to år i fængsel

Ikke første gang: Macheterøver fra Båring to år i fængsel