Allan Olsen i Kino Vino


Allan Olsen i Kino Vino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangeren er på vej på efterårsturné

Nyborg: Den kendte musiker og sanger Allan Olsen er på vej til Nyborg, hvor han 5. oktober optræder i Kino Vino.

Allan Olsen har udgivet mere end 15 albums, og er i dag en af de musikere, som både fungere med band og solo.Han er født og opvokset i Frederikshavn, og med devisen "kan det tænkes, kan det skrives, kan det spilles, kan det for fanden også synges", tager Allan Olsen igen på soloturné i efteråret, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Allan Olsen har altid været en af mine personlige favoritter. Hans tekster er eftertænksome og med masser af personlighed. Der er ikke mange musikere, som minder om Allan Olsen. Han er en kategori helt for sig selv, udtaler Carl Martin Ryberg Jensen fra Oplevelseskomponisten i pressemeddelelsen.

Seneste album fra Olsen kom i 2017, "Hudsult". Albummet gav mange flotte anmeldelser og var fyldt med sange, som på den ene eller anden måde kunne skabe debat og diskussioner.Hans band tour samt efterfølgende festivaltour vidnede om en sanger med meget på hjertet og et stor publikum til, at tage imod de mange ord fra Allan Olsens mund.

Med sange som "Tårnspringer Thomsen", "Den by jeg kommer fra", "Rødt Jern" og "Taberens søn" har Olsen forlængst nået det store publikum og de store scener.

I januar gav Allan Olsen en total udsolgt koncert på Det Kongelige Teaters gamle scene

Allan Olsen har også i mange år været med i gruppen "Dalton" sammen med Lars Lilholt og Johnny Madsen.

Billetsalget er startet via Billet.dk og hos Kino Vino i Vægtergade. /EXP

Allan Olsen i Kino Vino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce