Den omstridte mur i Teglværksskoven i Nyborg skal rives ned inden 1. oktober. Ellers bliver ejeren, Jes J. Petersen, meldt til politiet.

Det oplyser sagsbehandler Martin Kjeldberg fra Naturstyrelsen til Fyens Stiftstidende.

Det er Natur- og Miljøklagenævnet, der har slået fast, at muren er ulovligt opført, og umiddelbart efter afgørelsen satte Naturstyrelsen en frist for, hvornår muren skal fjernes.

Hvis Jes J. Petersen mener, at han er blevet vildledt af Naturstyrelsens godkendelser i forbindelse med muren, kan han anlægge civilt søgsmål. Før sommerferien oplyste han til avisen, at han ville bruge sommerferien til at overveje den mulighed.

Det ændrer imidlertid ikke ved, at muren skal ned.

Fyens Stiftstidende har flere gange i de seneste uger forgæves forsøgt at få svar på, om Jes Petersen vil rive muren ned, om han vil anlægge sag mod Naturstyrelsen, og hvordan han vil leve om til den tinglysning, der er på ferieboligen.

Den slår fast, at der er udlejningspligt på boligen, og at ejeren ikke kan bo permanent i den smukt beliggende ejendom.

  • Rasmussen_Ole_Frank_(2015)_018

    Af:

    Pt: Journalist på Fyens Stiftstidendes Nyborg-redaktion. Journalist på Fyens Stiftstidendes erhvervsredaktion fra 1997-2001. Redaktør samme sted fra 2001-2014. Tidligere souschef på Fyens Stiftstidendes samfundsredaktion og lokalredaktør på Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende i Nyborg. Diplomuddannelse i digital journalistik. Bosiddende i Nyborg. Gift. Medudgiver af det lokaljournalistiske satirske skrift Bæltsprutten, der er udkommet siden 1976. Fritidsinteresser: Løb, mountainbike og spinning.

Mere om emnet

Se alle
Naturstyrelsen melder Nyborg-muren til politiet

Naturstyrelsen melder Nyborg-muren til politiet

Muren i skoven står der endnu

Muren i skoven står der endnu

Mur-sag bringer udeservering i fare

Mur-sag bringer udeservering i fare