Afdøde havde 32 brandsår: Drabssigtet fra Nyborg er blevet løsladt

Det var i denne blok i Åparken i Nyborg, at en kvinde i april mistede livet. Den afdødes kæreste blev sigtet for drab på hende. Men han er siden blevet løsladt, idet han ifølge politi og anklagemyndighed ikke længere kan forstyrre efterforskningen. Foto:

Afdøde havde 32 brandsår: Drabssigtet fra Nyborg er blevet løsladt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet vurderer, at 52-årig mand ikke længere kan påvirke efterforskningen af sag, hvor hans ekskæreste blev fundet død i en lejlighed i Åparken.

NYBORG: En 52-årig mand, der i april anholdt og sigtet for drab på sin ekskæreste, er nu på fri fod igen.

Manden blev anholdt den 20. april, efter at hans ekskæreste var fundet død med 32 brandsår på kroppen i en lejlighed i Åparken i Nyborg.

Han blev i første omgang varetægtsfængslet, men er nu løsladt igen.

Politiet opretholder dog sigtelsen for manddrab.

Under et grundlovsforhør i april kom det frem, at den døde kvinde havde været i live i omkring tre timer med de mange brandsår, inden hun døde af skaderne.

Den sigtede forklarede her, at han ikke vidste, hvad de mange brandsår på ekskæresten skyldtes. Han forklarede, at han blot havde ligget og sovet ved siden af hende

Fortsat efterforskning

Specialanklager ved Fyns Politi, Klaus Holten Kristensen, oplyser, at varetægtsfængslingen af den 52-årige mand blev opretholdt til den 1. juli. Han bekræfter samtidigt, at den sigtede nu er løsladt.

Manden menes ikke længere at kunne forstyrre politiets efterforskning af sagen. Og det var netop hensynet til, at Fyns Politi skulle have ro til sin efterforskning, der gjorde, at en dommer efter grundlovsforhøret i april afsagde en kendelse om varetægtsfængsling.

- Men nu er det altså politiet og dermed anklagemyndighedens vurdering, at han ikke længere kan lægge hindringer i vejen for efterforskningen, forklarer Klaus Holten Kristensen.

Klaus Holten Kristensen oplyser, at politiet har en stor mængde materiale at arbejde med i den fortsatte efterforskning af sagen. Men det er endnu for tidligt at konstatere, om efterforskningen resulterer i en tiltale for manddrab eller for andre straffelovsovertrædelser.

- Jeg ved, at der blev foretaget en masse tekniske undersøgelse ved gerningsstedet. Tiden må så vise, om sigtelsen bliver fulgt op af et anklageskrift, siger Klaus Holten Kristensen

Afdøde havde 32 brandsår: Drabssigtet fra Nyborg er blevet løsladt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce