Admiral Marina: Projektmager forventer klage afvist

Peter Poulsen er manden bag det storstilede marina-projekt. PR-foto

Admiral Marina: Projektmager forventer klage afvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om den nye klage over Admiral Marina har opsættende virkning, vil det ikke betyde forsinkelser, forudser Peter Poulsen.

Nyborg: Danmarks Naturfredningsforenings klage over Admiral Marina betyder et midlertidigt stop for projektet. Det får dog ikke manden bag, direktør Peter Poulsen, til at ryste på hænderne eller i bukserne.

Han har sat juridisk professor Peter Pagh fra København på sagen, som i en svarmail til Kystdirektoratet og minister Eva Kjer Hansen (V) tilbageviser alle foreningens argumenter. På den baggrund kræver han sagen afvist.

- Jeg må sige, at jeg er lidt overrasket over klagen i og med, at Danmarks Naturfredningsforening ikke har haft nogen indsigelser overhovedet i forbindelse med den tredje ansøgning, der har kørt i trekvart år. Men med det svar, som juraprofessoren har givet, forventer jeg, at klagen vil blive afvist forholdsvist hurtigt, siger Peter Poulsen.

Selv mener han, at Danmarks Naturfredningsforening blander tingene sammen og kalder klagen for "lidt amatøragtig".

- De angriber konsekvensvurderingen og henviser til en udtalelse fra Naturstyrelsen. Men Naturstyrelsen har ikke forholdt sig til vurderingen overhovedet. De har til gengæld forholdt sig til et notat fra en marsvin-ekspert, der siger, at han ikke kan påvise nogen skadelig påvirkning. Omvendt kan han ikke afvise det. Det er vigtigt at dele den sætning op i to. Den første del baserer sig på den nuværende viden. Men at han ikke kan afvise det henviser til fremtidig viden. Det kan vi ikke blive holdt op på, siger projektmageren, der også kun har et skuldertræk til overs for antydningen af, at han har presset en bestemt afgørelse igennem.

- Der er ikke skyggen af bevis for, at det har haft indflydelse. Sagen er at jeg skrev til ministeren i juni, og jeg fik svar før jul. Der har ikke været nogen dialog, så det er grebet ud af luften, fortæller han.

Hvis alt går efter planen, skal Nyborg Kommune bruge cirka et år på en ny lokalplan. Sideløbende vil Peter Poulsen sørge for at skaffe den nødvendige finansiering. Derefter kan selve anlægsdelen begynde.

Admiral Marina: Projektmager forventer klage afvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce