26-årige Helle Barnholt fra Lieffroy snuppede andenpladsen og præmien 10.000 kroner ved Årets tjener-konkurrence i Herning søndag.

Restaurant Lieffroy i Nyborg kan bryste sig af at have Danmark andenbedste tjener ansat.

Søndag eftermiddag tilfaldt titlen og præmien på 10.000 kroner nemlig 26-årige Helle Barnholt, der til dagligt servicerer for gæsterne i Nyborg.

- Vi har helt sikkert noget at fejre, fortæller ejer af restauranten, Patrick Lieffroy, da Fyens.dk fanger ham efter kåringen.

- En andenplads er kæmpe, kæmpe stort. Det betyder rigtig meget, at vi har så dygtige folk i huset, og heldigvis kommer det vores gæster til gode.

En fjerdeplads

Foruden Helle Barnholt stillede kokken Claus Jørgensen fra Lieffroy op i konkurrencen om at blive Årets Kok 2016.

Han måtte gå hjem med en fjerdeplads.

- Det blev ikke til en podieplads i denne omgang, men det er fantastisk, at vi har det niveau i både restauranten og køkkenet, siger Patrick Lieffroy.

Årets Tjener 2016 blev Peter Pepke fra Kong Hans, mens Mellemrummets kok Mikkel Laursen blev Året Kok 2016

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.

Mere om emnet

Se alle
Hun vil være Danmarks bedste tjener

Hun vil være Danmarks bedste tjener

Nyborg-kok og tjener er klar til DM i Herning

Nyborg-kok og tjener er klar til DM i Herning