Nyborg: En 92-årig kvinde fra Nyborg kom slemt til skade i forbindelse med et trafikuheld torsdag eftermiddag ved 15-tiden. Ud over en bule i baghovedet fik hun et åbent benbrud på venstre underben og måtte en tur på operationsbordet.

Uheldet skete på hjørnet af Vestergade og Christianslundsvej i Nyborg. En 52-årig mandlig bilist kom kørende ad Vestergade i sydlig retning. Ud for Christianslundsvej bremsede han op for at dreje til venstre i retning mod strandhotellerne, fortæller anmelderen, der kørte i en lastbil bagved.

Den 92-årige kvinde gik på fortovet langs Vestergade i nordlig retning, men var i færd med at krydse Christianslundsvej, da uheldet skete. Bilisten vil blive sigtet for overtrædelse af færdselsloven, oplyser politiet til Fyens Stiftstidende.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.