80 løvehunde besøger Juelsberg


80 løvehunde besøger Juelsberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Omkring 80 store og flotte afrikanske løvehunde aflægger lørdag og søndag besøg på Juelsberg Gods sammen med deres ejere. De store, smukke og sjældne hunde hedder Rhodesian Ridgebacks og er i Densk Kennel Klub klassificeret som drivende jagthunde, der bl.a. er beslægtet med schweisshunde. Racen er fremelsket i Sydafrika, hvor to-tre hunde blev brugt til at spore storvildt som f.eks. løver op.

Årsagen til at det årligeløvehunde-træf er henlagt til Juelsberg Gods er, at slotsfruen Lise Lotte Juel er indehaver af en Rhodesian Ridgeback ved navn Tasvo. Det er hund nummer tre af den afrikanske race, som har indlogeret sig på Juelsberg.

- Det er nogle store, godmodige og børnevenlige hunde, og så er de altså så smukke, fortæller Lise Lotte Juel. Så jeg håber virkelig, at mange hundeelskere kigger omkring Juelsberg lørdag eller søndag. Det vil de ikke komme til at fortryde.

Lise Lotte Juel gør opmærksom på, at hundeudstillingen udelukkende afvikles i slotsparken. Der vil ikke være offentlig adgang til hovedbygningen.

Der kommer hunde fra Danmark, Norge, Sverige, Holland, Tyskland og Italien, og overdommeren tager turen helt fra Sydafrika. Han hedder Van Gellicom.

Det er muligt at bese de mange afrikanske løvehunde og deres menneskevenner lørdag mellem klokken 10 og 17 og søndag mellem 10 og 14, og der er gratis adgang.

80 løvehunde besøger Juelsberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce