80-års jubilæum: 375.000 kroner til Nyborg Voldspil

Med et kommunalt tilskud på 375.000 kroner på plads er Nyborg Voldspil klar til at tage livtag med afløseren for "Singin in the Rain", nemlig Frk. Nitouche. Arkivfoto: Michael Bager

80-års jubilæum: 375.000 kroner til Nyborg Voldspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Voldspil kan imødese sommerens 80-års jubilæum og mødet med Frk. Nitouche. Det sker med endnu et tiltrængt tilskud på 375.000 kroner fra Nyborg Kommune.

Nyborg: Frk. Nitouche er udset til at markere Nyborg Voldspils 80-års jubilæumsforestilling med premiere 19. juli og sidste spilledag 10. august.

Dans og drama - en kloster-frøken på volden og instruktør Flemming Jensen på lånt tid - gør det dog ikke alene. Men med 300 frivillige og grønt lys for et kommunal økonomisk indsprøjtning på 375.000 kroner, så tegner det til et lyst jubilæum for det historiske friluftsteater.

Kultur- og Fritidsudvalget har bevilget samme beløb til Nyborg Voldspil som i fjor, da der blev sunget igennem i regnen under den varmeste sommer i mands minde. Og det er der en væsentlig årsag til ifølge formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Erik Rosengaard (V).

- Voldspillet et vores kulturelle fyrtårn, og en vigtig ting for Nyborgs brand. Det vil vi selvfølgelig gerne understøtte, og der er i øvrigt afsat 375.000 kroner årligt på budgettet. Det er også godt at vide for spillet, at vi står bag, fremhæver udvalgsformanden.

20.000 gæster i '18

Ifølge formand for Nyborg Voldspil, Jesper Bech Madsen, så løste 15.000 billet til sommerens "Singin in the Rain", og senere på året så 5000 tilskuere Pippi Langstrømpe i løbet af i alt 26 forestillinger med røde lygter på Slotsmøllen.

- Vi ved fra vores statistikker, at omkring 70 procent af publikum kommer fra områder udenfor postnummer 5800. Voldspillet er et navn og en institution, der er med til at markedsføre Nyborg og byens brede kulturliv, oplyser Jesper Bech Madsen om den brede appel.

Han peger på, at økonomien er forbedret i de senere år gennem fokus på en stram økonomisk politik. Planen er tiltrængt vedligehold og nyanskaffelser, som også omfatter et nyt lys- og lydanlæg på Volden.

80-års jubilæum: 375.000 kroner til Nyborg Voldspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce