70 års parløb med Falck


70 års parløb med Falck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØSTFYN:Sådan set er det gået meget godt i lang tid, det kommunale samarbejde om brand- og ambulanceberedskab med Falck.

- Til næste år har samarbejdet varet i 70 år, fastslog borg mester Jørn Terndrup (V) ved nytårsparolen hos Falck i Nyborg.

Den nuværende aftale mellem Nyborg og Ørbæk kommuner er netop forlænget to år mere, for om to år er der en helt ny situation med den nye storkommune.

I 2003 iværksatte de seks øst- og nordøstfynske kommuner Nyborg, Ørbæk, Ullerslev, Langeskov, Munkebo og Kerteminde et fælles analysearbejde omkring beredskabet.

- I analysen indgår naturligvis også de skes kommuners aftaler med Falck, som rent budgetmæssigt udgør over 60 procent af kommunernes udgifter til området, svarende til godt 5,5 millioner kroner om året, sagde beredskabschef Flemming Eriksen ved parolen.

Der kom også en rapport ud af det i foråret 2004, men de seks kommuner enedes om straks at lægge rapporten på hylden i hvert fald i et år. For i mellemtiden var arbejdet om beredskabsstrukturen overhalet af kommunereformen.

- I sommeren 2005 vil man genoptage drøftelserne om beredskabssamarbejdet på Østfyn, sagde Flemming Eriksen.

- Rapportens indhold vil i forhold til Falck formentlig komme til at danne baggrund for oplæg til en ny aftale med Falck fra 2007 - måske for begge de to nye østfynske storkommuner eller eventuelt i fællesskab.

70 års parløb med Falck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce