6000 har købt billet til voldspillet

Årets instruktørpar, Vicki Berlin og Nikolaj Tarp, ses her i forbindelse med optagelsesprøverne til Singin' In The Rain, der fandt sted tidligere i år. Forestillingen har premiere den 20. juli. Foto: Kasper Riggelsen

6000 har købt billet til voldspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsalget lever ikke helt op til forventningerne. Men det kan nå at komme, mener PR-chef.

Nyborg: 2017 var et rent jubelår for Nyborg Voldspil - i hvert fald målt på antal solgte billetter til sommerforestillingen, "Grease". Sådan en kassesucces er det ikke muligt at lave hvert år, og forsalget til "Singin' In The Rain", der har premiere den 20. juli, tyder da også på, at det bliver svært at gentage kunststykket.

6000 billetter er der solgt indtil videre, og det lever ikke helt op til forventningerne, erkender PR-chef Palle Gram. Til sammenligning var der sidste år på samme tid afsat cirka 10.000 billetter til "Grease".

- Vi havde gerne set, at der var solgt lidt flere på nuværende tidspunkt, men vi ved af erfaring, at det kan svinge en hel del. Derfor skal man være varsom med at sammenligne det ene år med det andet. Det afhænger blandt af forestillingen, men også af vejret. Jeg tror, der er mange, som slet ikke er begyndt at tænke på voldspillet endnu i sommervarmen. Men det skal nok komme hen ad vejen. Det er ikke meget mere end to uger siden, at vi for alvor begyndte at gøre reklame for "Singin' In The Rain", siger han og tilføjer:

- Publikum kan i hvert fald glæde sig til en sjov forestilling, hvor de unge har formået at tilføre den noget helt nyt og anderledes.

I alt skal man op på at sælge mellem 13.000 og 14.000 billetter, før budgettet går i nul. Alt derover er lig med overskud.

Forleden fik årets instruktørteam, Vicky Berlin og hendes mand Nikolaj Tarp, en hjælpende hånd fra Fri Bike Shop i Vestergade, der donerede en limousine på tre hjul. Eller rettere en ladcykel med særlige reklamer for "Singin' In The Rain", der kan være med til at skabe lidt ekstra opmærksomhed om årets forestilling.

6000 har købt billet til voldspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce