600 til DM i strandhåndbold i Nyborg


600 til DM i strandhåndbold i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Central beliggenhed og perfekte forhold sikrer endnu engang, at NGIF Håndhold arrangerer det afgørende DM-stævne

NYBORG: Beliggenhed, beliggenhed og så lige en masse erfaring.

Det er opskriften for håndboldafdelingen i NGIF, som atter engang har sikret sig arrangør-rollen, når DHF skal have fundet de danske mestre i strandhåndbold.

Lørdag den 21. juni skal 600 spillere i ungdoms- og seniorrækken have østfynsk sand mellem tæerne, når det igen er Fyns Badestrand, der lægger underlag til det afgørende DM-stævne.

- Vi ligger jo centralt i landet, forholdene er perfekte, og så er det vel 10. eller 11. gang, vi arrangerer det, siger Carsten Madsen, formand i NGIF Håndbold, som glæder sig over, at nogle af landets bedste håndboldspillere finder vej til Nyborg.

- Der kommer et hold fra GOG, Faaborg og Otterup. Sidste år havde Viborg flere landsholdsspillere med til DM, siger Carsten Madsen, som til gengæld ikke skal se nogle af sine egne spillere i aktion på lørdag.

- De har desværre ikke kvalificeret sig, men klubberne tager også det her meget seriøst, da det giver adgang til de europæiske mesterskaber i strandhåndbold, siger formanden.

Skæpper i klubkassen

Mens hans spillere altså ikke skal svinge kastearmen, så skal de udfylde rollen som frivillige, når NGIF stiller med 15 mand fredag for at gøre klar til stævnet og hele 50 om lørdagen, når stævnet løber af stablen.

- Og det skæpper da også godt i klubkassen, for vi har både en bod på stranden og får betaling fra DHF for at være entreprenør på stævnet, siger Carsten Madsen.

Der spilles på 11 baner på Fyns Badestrand lørdag, hvor 12 damehold og lige så mange herrehold skal kæmpe om mesterskabet i seniorrækken. Der er hele 48 ungdomshold til stævnet, hvor alle deltagerhold er fundet gennem en række kvalifikationsstævner over hele landet i forsommeren.

Det glæder Carsten Madsen, at teknisk afdeling i Nyborg Kommune har indvilget i at rense stranden op til stævnet og så i øvrigt hjælper med at køre de mange håndboldmål ud til stranden.

Stævnet begynder lørdag klokken 10 med den første kamp, mens finalerunderne begynder klokken 16.30.

600 til DM i strandhåndbold i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce