60-årsdag med blå blink og sirene

Godt op at køre med morfar. Falcks stationsleder Tage Juel fyldte bagsædet i veteranbrandbilen med børnebørnene Asta Marie på 15 måneder, Ida på tre,Trine på fem og Sofie på syv år. Der blev også lige plads til mormor Grethe Juel.
Foto: Erling Lundemann

60-årsdag med blå blink og sirene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Syv udrykningskøretøjer skulle der til, da Falcks stationsleder i Nyborg, Tage Juel, i går morges skulle fejres på 60-årsdagen.

Lidt over klokken seks gjaldede udrykningssirenerne over Præstevænget, og de blå blink jog morgenmørket væk.

Det usædvanlige optog var sat i værk af Falckmuseets Venner, som blandt andet havde en Volvo-brandbil fra 1959 med i kortegen, som også omfattede nogle af de helt moderne køretøjer.

Snart var Tage Juel med hustruen Grethe og de fire børnebørn fremme ved Hotel Nyborg Strand, hvor gæster ventede med gaver og lykønskninger.

En fødselsdagsreception, der begynder klokken 6.30, er ikke almindelig.

Det bemærkede borgmester Jørn Terndrup (V) i sin tale til fødselaren, som er valgt til Nyborg Byråd og partifælle med borgmesteren.

- Jeg har aldrig prøvet at være til reception så tidligt, sagde Jørn Terndrup, men afslørede, at hensynet til de ansatte på Falck-stationen spillede ind, så dagholdet kunne nå til reception, inden de afløste natholdet, som på vej hjem kunne nå at hilse på deres chef på den store dag.

Blandt gratulanterne var blandt andre Falcks tidligere mangeårige direktør, Lars Nørby Johansen, der stammer fra Nyborg.

60-årsdag med blå blink og sirene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce