5. klasser væltede 42.608 kegler

5. klasse fra Danehofskolen afd. Nyborg vandt den indledende runde i Skolekegler 2017 i Nyborg og spiller finale i Odense på onsdag 6. december. Privatfoto.

5. klasser væltede 42.608 kegler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16 klasser fra Nyborg Kommunes skoler deltog i indledende runder af Skolekegler 2017. 5. klasse fra Danehofskolen afd. Nyborg spiller finale i Odense.

Nyborg: De indledende runder i Skolekegler 2017 er færdigspillet. Også i år har tilslutningen til at rulle kugler mod kegler været stor, og der er blevet kæmpet om at nå finalerne i Odense.

I Nyborg var der så mange 5. klasses elever tilmeldt, at det var nødvendigt at udvide turneringen med fem tirsdage. I alt har 16 klasser deltaget i skolekegler fra Nyborg kommune - og de kommer fra henholdsvis Danehofskolen, afd. Nyborg, Heldagsskolen, Skellerup, Rævebakkeskolen, Vibeskolen, afd. Ullerslev , Refsvindinge Friskole samt  Birkhovedskolen.

I Nyborg væltede eleverne hele 42.608 kegler før vinderen var fundet. Det blev 5.B fra Danehofskolen, afd. Nyborg med et gennemsnit på 174,6 og nr. 2 blev 5. A fra Birkhovedskolen med et gennemsnit på 172,1.

Der har været spillet i Nyborg, Middelfart og Odense. Den bedste fra hver by og den bedste to'er fra de tre byer går videre til finalen i Odense. Den spilles i Odense Keglecenter, Bispeengen 1-5, på onsdag 6. december klokken 10. 

Børne-ungerådmand Susanne Crawley Larsen (R) byder velkommen og overrækker præmier efter finalen. /EXP

 

5. klasser væltede 42.608 kegler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce