Generalforsamling i 3F Østfyn blev indledt med ét minuts stilhed for Anker Jørgensen

Nyborg: - Det var en gribende stund for os alle.

Per Jespersen, formand for 3F Østfyn, blev som de øvrige 100 fremmødte medlemmer grebet af stemning under den årlige generalforsamling på Hotel Nyborg Strand forleden.

Mødet blev nemlig indledt med ét minuts stilhed til ære for tidligere statsminister Anker Jørgensen, der i sin tid indledte sin politiske karriere som formand for Specialarbejderforbundet i Danmark - forløberen for 3F.

Generalforsamlingen bød på genvalg til Per Jespersen, der således er formand for de 4200 medlemmer de kommende to år.

Og netop medlemsskaren var et af emnerne, som formanden tog op under sin beretning. For efter flere års medlemsflugt, stabiliserede medlemstallet sig lidt sidste år.

- Selvfølgelig har vi et vigende medlemstal, fordi vi har mange gamle medlemmer, der falder fra. Men flugten fra forbundet har vi fået stoppet - jeg forventer, at tilgangen af nye medlemmer bliver større end frafaldet af gamle medlemmer næste år, siger Per Jespersen, der omtalte forbundets hvervekampagne inden for hotel- og restaurationsbranchen som et godt eksempel, som fagforbundet vil arbejde videre med inden for andre områder de kommende år.

  • Journalist portræt

    Af:

    Medlem af Dansk Journalistforbund, ansat som journalist på Fynske Mediers bladhus i Kerteminde. Tidligere ansat på Nyborgbladet, Fyns Amts Avis i Nyborg, Stiftstidende i Ringe og Nyborg.