3F Østfyn skal have ny formand: Per Jespersen takker af

Per Jespersen startede som ølmand på Albani. Siden er det gået stærkt, og nu skal han være embedsmand for fagforeningen 3F i København. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.

3F Østfyn skal have ny formand: Per Jespersen takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Jespersen har fået nyt job i fagforeningens hovedkontor i København. Han bliver boende i fødebyen Frørup og fortsætter i den socialdemokratiske byrådsgruppe.

Nyborg/Frørup/København: Medlemmerne af fagforeningen 3F Østfyn skal inden længe til at vælge ny formand.

Den markante formand, Per Jespersen, har nemlig fået nyt job i København, og derfor bliver der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling inden længe for at udpege efterfølgeren.

Per Jespersen skriver på sin facebookprofil, at han skal være sekretariatsleder for afdelingen Ungdom, Regioner og Organisation i 3F's hovedkvarter i København.

- Da jeg så stillingen blev ledig, skyndte jeg mig at søge, for det er en meget spændende område. Efter min mening handler det om selve rygraden i fagforeningen, og det glæder jeg mit til at arbejde med, siger Per Jespersen.

Per Jespersen startede sin faglige karriere som tillidsmand for medarbejderne på bryggeriet Albani, hvor han arbejdede som øl-chauffør. Senere blev han fællestillidsmand hos Royal Unibrew, inden han blev ansat som sekretær hos 3F Østfyn, hvor han ret hurtigt overtog formandsposten i 2015.

Per Jespersen er medlem af Nyborg Byråd for Socialdemokratiet, og her fortsætter han sit politiske arbejde i den socialdemokratiske gruppe. Derimod skal han forlade sin post som medlem af 3F's hovedbestyrelse, når han bliver ansat som funktionær i den store fagforening.

- Og jeg har heller ingen planer om at flytte fra Frørup. Her er jeg født, og her bliver jeg boende. Det er mit åndehul, og det er der, jeg kan lade batterierne op efter en travl dag, siger Per Jespersen.

Med Per Jespersens ansættelse bliver den socialdemokratiske byrådsgruppe i Nyborg storleverandør til 3F's hovedkvarter i Kampmannsgade i København. Her arbejder også byrådsmedlem Vibeke Ejlertsen og Peter Sejersen, der i mange år var et meget markant medlem af S-gruppen i Nyborg.

Der er ekstraordinær generalforsamling i 3F den 12. september, og Per Jespersen understreger, at han har sin exitstrategi på plads: Med andre ord har bestyrelsen et forslag til ny formand. De vil bare ikke ud med det lige nu.

3F Østfyn omfatter også Kerteminde kommune, det vil sige også det store industriområde på Lindø.

3F Østfyn skal have ny formand: Per Jespersen takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce