30 ruter giver en hjertestarter

En hjertestarter kan redde liv. Derfor sætter man den op flere og flere offentlige steder. Arkivfoto

30 ruter giver en hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerteforeningen i Nyborg samler ind til hjertesagen, søndag 22. april. Grupper kan gå sig til en gratis hjertestarter med 30 indsamlingsruter.

Nyborg: Hjerteforeningen Nyborg inviterer Nyborg kommunes indbyggere til at samle ind til fordel for hjertesagen, søndag 22. april.

Grupper af indsamlere vil i den forbindelse få en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg. Det kræver dog, at grupperne kan samle indsamlere nok til 30 ruter, ifølge Hjerteforeningen Nyborg.

- Hjertestartere er med til at redde liv. Så det gør en vigtig forskel for vores kommune, hvis forældregrupper, naboer i boligforeninger eller medlemmer af sports- og spejderklubber samler en gruppe af indsamlere til vores landsindsamling 22. april, siger Per Stapelfeldt, indsamlingsleder for Hjerteforeningen Nyborg.

Alle grupper, der går i alt 30 ruter, modtager både en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg og samler samtidig ind til livsvigtig forskning i hjerte-kar-sygdomme og støtte til ramte og pårørende.

For første gang afvikles landsindsamling og et indsamlingsshow samme dag. Derfor kan folk møde indsamlere fra hjerteforeningen og senere runde dagen af med at se kunstnere optræde til fordel for hjerterne ved Hjertegalla på TV2 Charlie./EXP

30 ruter giver en hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce