27-årig til kæreste: Nu skal du dø!


27-årig til kæreste: Nu skal du dø!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 27-årig mand varetægtsfængslet for trusler på livet og grov vold mod sin 21-årige kæreste.

NYBORG: En 27-årig mand fra Nyborg blev i et grundlovsforhør i Retten i Svendborg i går varetægtsfængslet, sigtet for grov vold og trusler på livet mod sin kæreste, en 21-årig kvinde.

Voldsepisoden startede som husspektakler hos parret, hvor politiet i løbet af lørdagen måtte til parrets lejlighed i Havnegade i Nyborg i et forsøg på at dæmpe gemytterne.

Ved 20-tiden fik politiet så en anmeldelse fra området om, at en person stod ude på gaden og pegede på en anden med en pistol.

Patruljen var hurtigt på stedet, og det viste sig, at det var parret fra husspektaklet fra tidligere på dagen, det igen handlede om.

Den 27-årige var ganske rigtigt i besiddelse af en pistol, som lignede en af de pistoler, som politiet anvender. Det viste sig dog, at der var tale om en softgun. Men det kunne hverken vidner til optrinnet eller politifolkene se. Den 27-årige havde ifølge vidner på et tidspunkt holdt pistolen op mod kvindens tinding og mod hendes hals, trykket pistolen af og råbt, at nu skulle hun dø.

Kvinden havde forinden været udsat for grov vold fra mandens side. Hun var blevet tævet med en kabellignende genstand, slået og sparket på kroppen og i hovedet, ligesom han havde bidt hende i ansigtet.

Politiet anholdt den 27-årige, og han er nu varetægtsfængslet til den 29. august.

27-årig til kæreste: Nu skal du dø!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce