21 nye job på Lindholm


21 nye job på Lindholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PLACERING: Flere fynske kunder får nyt rådgivnings- og kursusfirma til at vælge Nyborg
NYBORG: Det flot beliggende, men fortsat ret tomme Lindholm Business Center har fået en ny lejer.

Dansk Selskabs Rådgivning A/S har flyttet sin rådgivnings- og kursusvirksomhed med 21 ansatte til Nyborg.

Det halvandet år gamle firma har hidtil haft hjemsted i Græsted i Nordsjælland. Men da aktiviteterne indenfor rådgivning og kurser til virksomheder, kommuner og offentlige institutioner er steget kraftigt, besluttede selskabet at se sig om efter en mere central placering i landet.

- Den fandt vi her på Lindholm. Og vi må sige, at vi er blevet overordentligt vel modtaget i byen, siger Jan Jessen, der er én af de tre partnere i Dansk Selskabs Rådgivning A/S.

Kontorbygningerne på Lindholm kender Jan Jessen, da han er nyborgenser.

- Så jeg vidste, at der var muligheder her. Hele mit liv har jeg været vant til at skulle rejse til København for at arbejde, så jeg havde et stort ønske om at få jobbet flyttet til min hjemby, siger han.

Mange andre og nok så væsentlige forhold skulle vurderes, inden Dansk Selskabs Rådgivning besluttede sig for Lindholm.

- Vi oplever rigtig stor fremgang på Fyn for tiden. Og fynske virksomheder lægge vægt på nærheden til deres leverandør. Det spillede også ind ved valg af vores nye hjemsted, siger Jan Jessen.

- Vi ligger her midt i landet, et par minutters kørsel fra motorvejen og i et flot område ved fjorden. Dertil har vi fine muligheder for at leje mere plads i takt med, at vi får brug for det, siger Karsten Dehler-Nielsen, der er den anden partner i selskabet og ligesom Jan Jessen tilknyttet rådgivnings- og kursusafdelingen.

Attraktive boliger

Når det så blev Nyborg og ikke en anden af de fynske byer eller Trekantområdet, skyldes ifølge de to Nyborgs bosætningspolitik.

- Det er vigtigt at finde en by, som kan tilbyde attraktive boliger. Da vi så boligbyggeriet på Vesterhavnen, var vi ikke i tvivl. Dér er jeg selv flyttet ind med min familie, siger Karsten Dehler-Nielsen.

Flere af firmaets ansatte er flyttet med til Nyborg. Men ikke alle flytter hertil. En del undervisere rundt om i landet er tilknyttet firmaet for lokalt at varetage firmaets hovedprodukt, personalekurser målrettet til den enkelte virksomheds behov. De kurser foregår på virksomhederne, fordi det betyder mindst spildtid for kursisterne.

Selskabet rådgiver også virksomheders bestyrelser og topledelser i strategisk planlægning og udvikling.

- Bestyrelser og ledelser har tit behov for at komme væk fra virksomhedens hverdag, når de skal koncentrere sig om at lægge nye strategier. Så vi kommer også til at arrangere kurser her, siger Jan Jessen.

- I den sammenhæng er det jo smart af Nyborg at få et firma som vores til byen, da topledere fra hele landet kommer på besøg og oplever, hvad Nyborg kan tilbyde.

21 nye job på Lindholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce