21-årig tæsket til at udlevere adresse


21-årig tæsket til at udlevere adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et tæskehold opsøgte en 21-årig, der blev overfaldet

NYBORG: En 21-årig mand fik fredag aften besøg af nogle særdeles ubehagelige gæster.

Et tre mand stort tæskehold dukkede omkring klokken 18.40 op på den 21-åriges bopæl i Nørrevoldgade i Nyborg, og herefter fik han betydelige tæsk.

- Jeg kan ikke se noget om hans skader, men han fik godt gammeldags bøllebank, siger politikommissær Aksel Søgaard Nielsen fra Fyns Politi.

Men det var ikke kun den 21-årige, tæskeholdet var ude efter, så de tre slagsbrødre tvang den 21-årige til at give dem adressen på en anden person.

Herefter forlod de Nørrevoldgade i en blå Peugoet 205, mens den 21-årige ringede til politiet og anmeldte overfaldet. Samtidig fortalte han, at han var blevet tvunget til at oplyse adressen på en anden person, så politiet sendte en patruljevogn til stedet.

Men tæskeholdet dukkede ikke op der.

I stedet blev det set på Bjergbakken i Frørup omkring klokken 19.15, hvor de ledte efter en eller anden.

Vedkommende var ikke hjemme, så de tre mænd begyndte at udøve herværk mod huset. De knuste en terassedør, en hoveddør og inventar, inden de stak af - igen i den blå Peugoet 205.

- Vi ved, hvem gerningsmændene er, fordi vi kender personkredsen omkring den bil, og vi leder efter dem. Men vi ved ikke, hvorfor de opsøgte den 21-årige og tæskede ham, eller hvorfor de ville have fat i den anden person, siger Aksel Søgaard Nielsen.

21-årig tæsket til at udlevere adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce