13 lejere på plads i udviklingspark


13 lejere på plads i udviklingspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi er faktisk foran målet med en lejer om måneden, siger erhvervschef Kjeld Livoni

NYBORG: Da Udviklingspark Lindholm blev etableret for ni måneder siden, satte bestyrelsen for Østfyns Erhvervsråd sig det mål, at man skulle have en ny lejer ind om måneden.

- Og lige nu er vi faktisk foran målet, fortæller en tilfreds erhvervschef.

Kjeld Livoni kan nemlig fortælle, at 13 af udviklingsparkens 22 lokaler nu er lejet ud. 11 lejere er flyttet ind, og en har betalt depositum til indflytning pr. 1. januar. Og desuden har man udlånt et lokale til firmaet ErhvervsSparring, som er et rådgivningsnetværk for nye virksomheder.

- Så fra 1. januar har vi 13 lejere herude, siger Kjeld Livoni, der tilskriver succesen den store opsøgende og udfarende indsats, man lavede først på året.

- Og så fortæller vores eksisterende lejere også vidt og bredt om forholdene herude, så det giver også bonus, fortæller erhvervschefen.

De fem nye lejere i udviklingsparken er firmaerne umbraco v/Niels Hartvig. Han producerer software, der gør det hurtigere at udvikle websites og webapplikationer og nemmere at vedligeholde.

Kerne Design er en virksomhed, der tilbyder ergoterapeutisk rådgivning, konsulentbistand til løsning af arbejdsmiljøopgaver og undervisning i FengShui. Den ejes af Kirsten Teichert.

Malermester Michael Storm, Herrested, der i december sidste år overtog Krøytzers malerforretning, har også etableret sig i udviklingsparken, hvor han har mulighed for at sparre med andre og være del af et netværk. Han får snart selskab af sin søster, Mette Storm Frederiksen, Øksendrup, der etablerer et sekretær/bogføringsfirma.

Henrik Lund har etableret Lunds Handicapservice. Han har ca. 200 handicaphjælpere i sin tjeneste. Firmaet har hovedkvarter i Skibby i Hornsherred på Sjælland, men har nu etableret en filial.

Stig Pedersen har etableret vagtfirmaet SEP-Security.

Den sidste nye lejer er Fyns Maskinudlejning, som ejes af Allan Pedersen. Han udlejer entreprenørmaskiner.

Opfordret af sin bror

Mette Storm Frederiksen fortæller, at det var hendes bror, Michael, der fik hende til at kontakte Udviklingsparken.

- Han er selv flyttet derud, og da han hørte, at jeg ville være selvstændig, sagde han, at det skulle jeg også gøre. fordi det er et rart sted. Mange vælger at sidde hjemme, men det tror jeg, ville være for stillestående. Hvis man går i stå med noget, er der sikkert andre, der har en god idé. Og så er det et enormt plus, at der sidder folk som Kjeld Livoni og Henrik Hvam. De ved så meget og har mange kontakter, fortæller Mette Storm Frederiksen, der starter sit nye liv som selvstændig 1. november.

Hun har i mange år arbejdet som bogholder i et firma i Nyborg.

- Jeg vil gerne prøve selv at bestemme, og lige nu er der bare så meget gang i erhvervslivet, så jeg tænkte, at hvis det nogensinde skulle være, så var det nu, siger 35-årige Mette Storm Frederiksen.

13 lejere på plads i udviklingspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce