10 år med video og redigering

Østfyns Video Klub fejrer i år sit 10 års jubilæum. Initiativet til klubben blev taget af den nuværende Formand Ebbe Jönsson, som har været klubbens formand og faste holdepunkt i samtlige 10 år. Foto: Niels Andreasen.

10 år med video og redigering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østfyns Video Klub blev født, da VUC nedlagde et kursus i videoredigering. Nu kan klubben fejre de første 10 år.

Nyborg: Østfyns Video Klub fejrer i år sit 10 års jubilæum. Initiativet til klubben blev taget af den nuværende Formand Ebbe Jönsson, som har været klubbens formand og faste holdepunkt i samtlige 10 år. Spoles tiden tilbage til 2008, så var baggrunden for den nye klub, at VUC fjernede det daværende kursus i videoredigering, som mange af klubbens nuværende medlemmer ellers deltog i for 10 år siden.

Formandens idé til en videoklub blev født. Mange syntes, det var en god idé, og der blev fremstillet små flyers, som blev hængt op i Nyborgs TV-radio forretninger. Det første klubmøde blev holdt i et lånt foreningslokale. Men senere fik Østfyns Video Klub tilbudt nogle tomme lokaler, som klubben stadig benytter til de ugentlige medlemsmøder.

Medlemsskaren blev i løbet af det første år forøget. Og man kunne tælle helt op til 20 medlemmer, samme medlemstal som foreningen i dag tæller og stort set med de samme personer.

Egen videobiograf og 20 stole

I 2009 fik den lokale Nyborg Kino nye biografstole. Østfyn Video Klub købte 20 rigtige biografstole delvis sponseret af klubbens medlemmer. Fra en nedlagt forening arvede klubben nogle podier, så der kunne indrettes en lille videobiograf i foreningslokalet med niveauforskel på stolerækkerne i den lille biograf.

Foruden egne familie- og feriefilm, har Østfyns Video Klub også lavet produktioner for Nyborg Kommune, museum, Nyborg Ungdomsskole samt forskellige foreninger.

Østfyns Video Klub holder møde hver onsdag aften. I i ulige uger redigeres i redigeringsprogrammet "Pinnacle". I lige uger vises medlemmernes egne film. /EXP

10 år med video og redigering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce