- Dårlig service er ikke politiets skyld


- Dårlig service er ikke politiets skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommende borgmester Erik Christensen enig i kritik af Fyns Politis lokale indsats. Men det er regeringens skyld, mener han.

Nyborg: Fyns Politi har den seneste tid været udsat for kritik i avisens spalter som følge af episoder, hvor borgere har anmeldt igangværende kriminalitet, men hvor politiet ikke har kunnet afse resurser til at sende en patruljevogn.

Det er heller ikke faldet i god jord, at lokalpolitistationen i Nyborg holder julelukket fra den 23. december til den 4. januar, og nu kommer kritikken også fra politiets egne rækker, som det fremgår af et læserbrev i Fyens Stiftstidende tirsdag fra politiassistent Jørn Gustavsen, der er tillidsmand for betjentene i Nyborg.

Nyborgs kommende borgmester, Erik Christensen (S), er heller ikke tilfreds:

- Jeg mener, at situationen er uacceptabel for Nyborg og for dens borgere. Efter politireformen har der været alt for mange historier i medierne om borgere, der har følt sig svigtet af politiet. Og det er jo heller ikke særligt godt at holde en lokal politistation lukket i en periode, som er højtid for indbrud og spiritusbilisme, mener Erik Christensen.

Han mener imidlertid, at kritikken rettes mod de forkerte.

- Alle skyder på politiet, men det er ikke deres skyld - de gør deres bedste. Man bør skyde på de ansvarlige for politiets resursetildeling, og det er regeringen. Formålet med reformen var at få 800 betjente mere på gaden, og der skulle investeres stort i teknisk udstyr - men regeringen har ikke ladet de nødvendige midler følge med reformen, siger Erik Christensen.

Han vil tage problemet op på det førstkommende møde mellem de fynske borgmestre og politidirektør Poul Løhde.

- Dårlig service er ikke politiets skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce