Otterup Musikfestival fejrede 20 års jubilæum med besøg af "Ladies with Attitude" og Mads Christian. Men først havde dygtige lokale bands varmet publikum op.

Otterup: Der var stjernestøv over Otterup lørdag eftermiddag, da Aktivitetshuset, Nordfyns Musikskole og Bibliotek & Borgerservice fejrede 20 års jubilæum med Otterup Musikfestival.

Stjernestøvet kom fra dåsen med X-factor-navne og blev leveret af de to piger i "Ladies with Attitude", der deltog i X-factor i år og Mads Christian fra 2016-udgaven.

Ingen af dem nåede helt til toppen i tv-konkurrencen, men det rørte ikke Otterups børn og unge, der stod i kø for at få taget foto med og autografer af de tre unge musikalske gæster.

Så mens Mads Christian ene mand gik på scenen, fortsatte de to "ladies", Zara og Allen, med at stille op til foto med den ene fan efter den anden.

Før X-factor-gæsterne sluttede festivalen af, havde en lang række lokale bands været på scenen med pop og rock, og tilhørerne ved bordene i Aktivitetshusets gård kunne nyde musikken sammen med de ristede pølser, kaffe og slush ice.

Festivalen skulle egentlig have haft besøg af grand prix-vinder Bassim, men han var blevet syg og blev altså erstattet af hele tre X-factor deltagere.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.