Langesø: ECCO Tour løber i disse dage af stablen hos Langesø Golf, og i den indledende runde onsdag kunne svenske Robin Askstrand gøre sig yderst positivt bemærket. På banens hul nummer seks lykkedes det ham nemlig at lave et vaskeægte hole in one, hvor golfbolden ryger i hul på ét slag.

Det er sket før på banen, men er den første af sin slags under ECCO-touren på banen, fortæller Hans Berner fra Langesø. Den indledende runde fortsætter torsdag, inden der er finaler fredag. Det er gratis for publikum at komme og overvære turneringen, hvis man skulle få lyst, fortæller Hans Berner.

Opdatering: Der er senere onsdag lavet endnu et hole in one. Denne gang af Oliver Pousette - ligeledes fra Sverige - som fik bolden i hul 17 med kun ét slag.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Et hit for Nordfyn: Ecco Tour genbesøger Langesø Golf

Et hit for Nordfyn: Ecco Tour genbesøger Langesø Golf

Langesø Golf: Nye midler skal skaffe flere medlemmer

Langesø Golf: Nye midler skal skaffe flere medlemmer