Vikinge-marked: Debut med succes

Vikingemarkedet i Glavendruplund kom ualmindeligt godt fra start.
Foto: Yilmaz Polat.

Vikinge-marked: Debut med succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Hvis ikke man skulle have et vikingemarked i Glavendruplunden, så ved jeg næsten ikke, hvor man skulle have det, siger borgmesteren.

De såkaldte kliktællere klikkede godt 4600 gange, da Glavendruplunden i forrige weekend dannede kulisse for Nordfyns første vikingemarked.

Selv om sensommeren ikke just viste sig fra sin venligste side om lørdagen, blev weekenden en succes - både gennem vikingernes, Nordfyns Kommunes og de handlendes briller.

- Jeg synes, vi kan kalde det en rigtig flot debut. Vikingerne havde sørget for et meget gennemført og stemningsfyldt arrangement, der satte spotlight på en af Nordfyns helt specielle turistattraktioner. Hvis ikke man skulle have et vikingemarked i Glavendruplunden, så ved jeg næsten ikke, hvor man skulle have det. Jeg synes, besøgstallet viser, at vi satsede rigtigt, , siger borgmester Morten Andersen. (V).

Hos vikingerne selv er formand for Odinsvi Michael Nielsen også godt tilfreds.
- For os handler det først og fremmest om at levendegøre og formidle historien om vikingetiden, og man kan ikke forestille sig et bedre sted til at gøre det end her. Jeg håber og tror på, at vi har skabt en tilbagevendende begivenhed, lyder det.

Blandt de handlende på markedet er Kent Kristensen fra Mad med Sjæl også meget tilfreds.
- Vi må indrømme, at vi rent ud sagt blev løbet over ende om lørdagen, hvor folk desværre måtte stå i kø, og vi havde totalt udsolgt klokken 16. Men vi indkaldte ekstra folk til søndag, så vi havde ni medarbejdere i sving. I løbet af natten havde vi nogle i gang med at bage pandekager, så det var en god oplevelse, fortæller han.

Vikinge-marked: Debut med succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce