Ventetid på brandårsag af bowlingcenter

Flammerne havde så godt fat, at der ikke var meget at stille op, da brandmændene nåede frem. Foto: Thomas Gregersen

Ventetid på brandårsag af bowlingcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den selvejende institution bag Otterup Idrætscenter afventer, hvordan forsikringsselskabet opgør skaderne efter branden af bowlingcentret, inden de tager endelig stilling til, hvordan man kommer bedst muligt videre.

Otterup: Fredag besigtigede taksatorer fra Otterup Idrætscenters forsikringsselskab den nedbrændte bowlinghal. Herefter er der kun tilbage at vente på, hvad de kommer frem til.

- Jeg har jo aldrig prøvet sådan noget før, så jeg ved ikke hvor lang tid, der kommer til at gå, konstaterer Christian Tranberg, leder af idrætscenteret.

Mange, der har været forbi og set brandtomten, har sikkert funderet over, om det giver bedst mening helt at fjerne den resterende del af bygningen, eller om den skal bygges op igen. Christian Tranbergs umiddelbare svar er, at det er for tidligt at svare på.

Mange spørgsmål

Overordnet set ønsker han og den selvejende institution, der ejer idrætscenteret og bowlingcenter, at bowlingbanerne og stedets øvrige faciliteter genskabes. Om, hvordan og i hvilket tempo det kommer til at ske, ønsker han på nuværende tidspunkt ikke at gisne om.

- Nu må vi i første omgang afvente og se hvilket beløb, forsikringsselskabet vil kompensere os med. Det har været en meget hektisk uge, og der er stadig rigtig mange løsninger, vi arbejder på at finde, fortæller Christian Tranberg.

Med til de løse ender hører også, at politiets teknikere finde frem til branden, der udviklede sig med en sådan hast, at henved et halvt hundrede brandfolk fra Nordfyn, Odense og Sydjylland blev tilkaldt. Snart stod det klart, at bowlingcentret ikke stod til at redde.

Indsatsen koncentrerede sig derefter om at afværge, at flammerne spredte sig til idrætscenteret. Hvilket lykkedes takket være brandmændene, og at der med rettidig omhu - kan man roligt sige - var sat brandsikringer op mellem de to bowlingcenteret og hallerne.

Ventetid på brandårsag af bowlingcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce