Venstremand: K opfordrede til kongemord i 2005


Venstremand: K opfordrede til kongemord i 2005

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyn: Ifølge Venstres gruppeformand Mogens Christensen forsøgte De Konservative på Nordfyn efter valget i november 2005 at gøde jorden for et kongemord hos Venstre, der havde til formål at fravriste Bent Dyssemark borgmesterposten.

- Kort efter valget fik jeg en mail fra en højtstående og centralt placeret person hos De Konservative. Heri fik jeg at vide, at De Konservative ville hjælpe til med at sikre et flertal om mig som borgmester, hvis jeg ville bryde med Venstres gruppe, beretter Mogens Christensen.

Han valgte at ignorere opfordringen fra De Konservative. Og indtil nu har han holdt henvendelsen fra De Konservative langt væk fra offentlighedens søgelys.

Men den massive kritik fra De Konservative omkring Venstres nylige aftalebrud har fået Mogens Christensen til at ændre standspunkt.

- Folk bør vide, at også højtstående konservativehar været klar til at arbejde for at ødelægge indgåede aftaler.

Siden valget den 17. november har Mogens Christensen flere gange forsøgte at få De Konservative med til at bryde den aftale, som de to borgerlige partier på valgnatten havde lavet med Socialdemokraterne.

- De Konservative tidligere har gjort det klart for mig, at de var indstillet på at arbejde for at bryde aftaler. Derfor tog jeg kontakt efter dette valg.

Poul Thorup, der i dag er formand for De Konservative i Nyborg, var i november 2005 i spidsen for De Konservative på Nordfyn.

- Jeg kender absolut ikke noget til en henvendelse til Mogens Christensen. Og jeg vil finde det yderst mærkværdigt, hvis en sådan henvendels var sket udenom mig.

Læs mere om sagen i onsdagens udgave af Fyens Stiftstidende

Venstremand: K opfordrede til kongemord i 2005

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce