Vejret ikke med søndagsåbent


Vejret ikke med søndagsåbent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EVALUERING: Tredje gang var lykkens gang, da udsalget i søndags startede i Bogense
BOGENSE: Det er vejret, der bestemmer folks interesse for at gå ud at handle om søndagen.

Den konklusion når formanden for Bogense Handelsstandsforening, Per Maegaard, til, efter at byens butikker de seneste tre søndage - i lighed med sidste år - har holdt åbent.

De to første gange var der særdeles langt mellem kunderne. Men i søndags, hvor vejret var i orden, og der samtidig startede udsalg, var der nærmest sort af mennesker i Bogenses gader.

- Jeg har talt med mange forretningsdrivende, og jeg har indtryk af, at alle var tilfredse med denne søndag. Til gengæld har de andre søndage ikke været gode. Det er ikke rart at stå i en butik uden for normal åbningstid, når der ikke kommer nogen, siger Per Maegaard, der tilføjer, at handelsstandsforeningen vil evaluere sommerens åbningstider, når by night-arrangementet er overstået på fredag.

Ud over søndagsåbent har forretningerne de seneste to onsdage holdt åbent til klokken 20.30. Det gør de i øvrigt igen i morgen.

- Det er svært at sige, hvordan åbningstiderne bliver til næste år. For det kan være svært at komme igen efter en sommer som den, vi har haft i år. Men vejret kan vi jo ikke gøre noget ved, erkender handelstandsforeningsformanden.

Der sker noget

Personligt håber han dog, at man også til næste sommer vil holde søndagsåbent i byen.

- Jeg har fået mange tilkendegivelser fra besøgende i byen om, at det er rart at komme hertil, fordi der altid sker noget. Det skulle gerne brede sig som ringe i vandet, så jeg mener, vi skal blive ved, siger Per Maegaard.

Vejret ikke med søndagsåbent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce